מורשת האפייה של פיווטי

טחנת הקמח פיווטי, הינה אחת החברות הוותיקות (משנת 1895) והשלישית בגודלה באיטליה. גודל המפעל מאפשר ייצור אחיד של קמח בכמויות גדולות לאורך כל השנה. המפעל מייצר מעל 360 סוגי קמחים שונים. 

לראשונה משקיה פיווטי סדרת קמחים מנופים באריזה שקופה ואיכותית ובכשרות מהדרין- כשרות בד״צ בלע״ז מהכשרויות המובילות בישראל.

מגוון הקמחים נטחנים מלב גרעין החיטה מסוג ״00״. כל קמח מורכב מבלנד ייחודי של זני חיטה שונים המשלבים תכולות חלבון ועמילנים שונות, לקבלת מרקמים שונים באפייה.

לתוצאות
אווריריות וגבוהות
במיוחד

קמח פיווטי
נטחן מלב גרעין החיטה
נקי וללא תוספים.

150 שנה של מסורת.
כיום אחד מ-3 הטחנות
המובילות באיטליה.