לאפייה בגבהים חדשים

מאפינס תירס מהירים

מאפינס תירס מהירים

  • 3 ביצים טרופות
  • 1 כוס יוגורט יווני 10% שומן
  • ½ כוס גבינה קשה מגורדת (קשקבל, צהובה, מוצרלה)
  • 2 כוסות גרעיני תירס 
  • 1 כוס קמח תופח מנופה Pivetti
  • 1 כפית שטוחה מלח דק
  • קורט פלפל שחור
  • ¼ כוס בצל ירוק פרוס דק

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. מערבבים את החומרים הרטובים בקערה. מוסיפים את התירס, קמח ותבלינים ומערבבים.
  3. משמנים תבנית מאפינס בספריי שמן (עדיף ללא מנז׳טים כי הם נדבקים).
  4. ממלאים כל שקע עד למקסימום גובה ואופים למשך 30 דקות עד שהמאפים תפוחים וזהובים. מחכים שיתקררו מעט ורק אז מחלצים מהתבנית.

טיפ מנצח לגבהים חדשים

אפשר להחליף את הגבינה הקשה בכל סוג שאתם אוהבים, אפשר להחליף את התירס גם בירקות אחרים כמו ברוקולי, תרד או כרובית.

אל תשתמשו במנז׳טים רגילים כי הם נדבקים למאפה. אפשר להשתמש בנייר אפייה חתוך לריבועים או תבנית סיליקון.

מתכונים נוספים שיקחו אתכם גבהים חדשים